INTREBARI LIVRARE SI COMANDA

Termenul de livrare pentru produsele comercializate de catre magazinul fer-al.ro este cuprins intre 2-5 zile lucratoare. In cazul in care nu primiti produsele in termenul specificat va rugam sa ne contacti telefonic sau completand formularul de sesizari aici.

Toate comenzile prin intermediul magazinului nostru vin insotite de catre factura. Aceasta este trimisa fizic in coletul cu produsele. Se poate solicita si electronic prin completarea acestui formularului de sesizari. Va rugam sa mentionati numarul comenzii in formular.

In acest context, va rugam sa ne contactati telefonic si/sau completand formularul de sesizari.

Comanda se poate anula numai in cazul in care produsele nu au fost predate curierului. Din sectiunea de client aveti posibilitatea sa solicitati anularea comenzii. Solicitarea ajunge la un manager de magazin pentru verificarea exacta a statusului. Acesta o sa aprobe sau nu anularea comenzii.

Comanda poate fi modificata doar telefonic daca aceasta nu a fost deja predata curierului.

In cazul in care lipsesc produse din colet si acestea au fost marcate pe comanda dvs. va rugam sa ne contactati telefonic si/sau sa completati formularul de sesizari in maxim 24-48 de ore de la primirea coletului

Pentru o rapida solutionare a acestui scenarui va rugam sa ne contactati telefonic si/sau prin formularul de sesizari in maxim 24-48 de ore de la primirea coletului.

RETUR / INLOCUIRE PRODUS/E

Daca produsul inca se mai afla in termen de garantie te rugam sa ne contactezi prin formularul de retur . Inainte de a ne contacta te rugam sa te informezi despre garantia produselor aici.

Proin vel nunc non curabitur nullam suspendisse potenti lacinia in duis neque tempor a felis sit parturient placerat suspendisse primis.

Condimentum parturient aenean aliquam quis auctor dictumst condimentum nec ad non urna accumsan hendrerit pretium potenti adipiscing adipiscing a sapien hendrerit ullamcorper accumsan risus mi et porta.

Ac et condimentum potenti condimentum.

In 14 zile calendaristice de la data primirii returului de catre magazinul fer-al.ro . Clientul are obligatia de a indica vanzatorului (fer-al.ro) contul bancar in care banii trebuiesc returnati.

Te rugam sa ne anunti telefonic si/sau sa completezi forumularul de retur in maxim 24-48 de ore de la primirea coletului.

ALTE INTREBARI

Daca comanda ta nu este finalizata, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp telefonic.

Daca comanda ta a fost finalizata, modificarea datelor de facturare presupune anularea facturii initiale si emiterea unei facturi noi. Acest lucru este posibil in aceeasi luna contabila si doar pentru facturi care depasesc suma de 500 RON.

Pentru refacturare completeaza urmatorul formular cu noile date de facturare. Te rugam sa mentionezi nr. facturii care trebuie stornata.

In functie de numarul de produse pe care doresti sa le comanzi se pot aplica reduceri. Te rugam sa ne contactezi telefonic.